Persian SpeechTherapy Forum
با سلام
دوست عزیز و گرامی لطفا برای به اشتراک گذاشتن تجربیاتتان با دیگران در این تالار گفتمان ثبت نام فرمایید.
در ضمن دوستان گفتاردرمان برای عضویت در گروه گفتاردرمانان درخواست بدهند.
کاملا رایگان
Persian SpeechTherapy Forum
با سلام
دوست عزیز و گرامی لطفا برای به اشتراک گذاشتن تجربیاتتان با دیگران در این تالار گفتمان ثبت نام فرمایید.
در ضمن دوستان گفتاردرمان برای عضویت در گروه گفتاردرمانان درخواست بدهند.
کاملا رایگان
Persian SpeechTherapy Forum
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Persian SpeechTherapy Forum

تالار گفتگوی گفتاردرمانی مکانی برای تبادل نظر و پرسش و پاسخ در مورد مشکلات گفتاری می باشد
 
الرئيسيةأحدث الصورجستجوثبت نامورود

 

 کانون ناشنوایان ایران

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
pouyan
کاربر ویژه
کاربر ویژه
pouyan


تعداد پستها : 147
Join date : 2009-12-24
Age : 45

کانون ناشنوایان ایران Empty
پستعنوان: کانون ناشنوایان ایران   کانون ناشنوایان ایران I_icon_minitime2010-02-28, 14:37

آدرس وبسایت: http://www.incd.ir

کانون ناشنوایان ایران Headerylg

کانون ناشنوایان ایران Logo_deaf


بسم الله الرحمن الرحیم

کانون ناشنوایان ایران
کانون ناشنوایان ایران کانون کانونها یا اتحادیه کانونهای ناشنوایان سراسر کشور
به عبارت دیگر فدراسیون ناشنوایان ایران است.



نام اولیه و تاریخ ثبت کانون

کانون ناشنوایان ایران سازمانی است که در ۱۶-۱۲- ۱۳۳۹ شمسی به نام کانون کر و لالهای ایران با شماره ۴۸۶ به ثبت رسیده است. و در مجمع عمومی فوق العاده در روز ۳ بهمن ۱۳۸۲ شمسی اساسنامه جدید آن با نام کانون ناشنوایان ایران تصویب شده است.


هیئت موسس :

در جزوه منتشره به مناسبت بیست و پنچمین سال تاسیس کانون یک گروه 8 نفری همگی ناشنوا به اسامی زیر اعضای هیئت موسس کانون معرفی شده اند:

علی سر تیپی - رضا قلی شهیدی - محمد مرضعی - محمد علی حکیم باشی - حسین میر جلالی - شعبان ریس دانا - میرزا آقا همایوتفر - حسین میر حسینی.


وضع حقوق کانون

کانون سازمانی غیر دولتی ، غیر سیاسی ، غیر انتفاعی و عام المنفعه است در مورد عام المنفعه بودن کانون این توضیح لازم است که چون اشخاص شنوا هم از وجود کانون بطور مستقیم یا غیر مستفیم بهرمند می شوند خدمت کانون به ناشنوایان یک خدمت اجتماعی است و کانون سازمانی عام المنفعه می باشد.


خدمت کانون

خدمات کانون به اشخاص ناشنوا که در یک عبارت کلی خدمات حمایتی از ناشنوا می باشد دو نوع است:


حمایت جمعی - حمایت فردی

در حمایت جمعی کانون بطور کلی برای بهبود کیفیت زندگی ناشنواها با پیشنهاد وضع قوانین لازم و اتخاذ تدابیر اداری مناسب و اعلام دیدگاههای خود در امور مربوطه به تاشنوا از جمله آموزش اطفال ناشنوا بهداشت و امور توانبخشی و اشتغال آنان و پیگیری قبول و اجرای این خواستها فعالیت دارد و در حمایت انفرادی کانون از اشخاص ناشنوا خدمات اصلی کانون عبارتست از : تهیه توصیه نامه خطاب به هر مقام و هر موسسه برای کمک به حل مشکل و تامین خواست هر ناشنوائی که به کانون مراجعه نماید. (این توصیه ها غالباً موثر است ) صدور کارت شناسائی که ارائه هم غالباً موجب کمک به ناشنوای دارنده کارت می گردد.

صدور کارت شناسائی بین المللی - اعزام مترجم زیان اشاره به مراجع انتظامی و قضائی و اداری برای کمک به ناشنوا ها و انجام وظیفه مراجع مزیور در رابطه با ناشنواها از جمله کمک به اداره راهنمایی و رانندگی در برگزاری آزمون و صدور کارت معافیت دائم برای ناشنواها ، تهیه و توزیع بر چسب آرم ناشنوا برای مشخص کردن اتومبیلهائی که ناشنوا می رانند، میانجی گری در اختلافات بین تاشنواها.


کانون خانه دوم ناشنوا ها

چون از محل کانون علاوه بر انجام امور اداری آن (تشکیل جلسات هیئت مدیره و پاسخگوئی یه مراچعات ) استفاده باشگاهی هم می شود و کانون محل تجمع و دیدار ناشنواها و وقت گذرانی آنها با گفتگو و بازی شطرنج و تماشای تلویزیون و نشکیل کلاسها و جلسات آموزشی هم می باشد ناشنوا ها کانون را ( خانه دوم ) خود نامیده اند.


مجمع عمومی

مجمع عمومی کانون ناشنوایان ایران به عنوان مرجع عالی تصمیم گیری کانون تشکیل می شود از یک نماینده از هر یک از کانون های سراسر کشور . در این مجمع رئیس هیئت مدیره کانون نماینده ناشنوایان مقیم تهران می باشد و در انتخابات هیئت مدیره و بازرسان مکلف است که رای اکثریت ناشنواهای مقیم تهران را به مجمع عمومی اعلام نماید.


هیئت مدیره

هیئت مدیره کانون مرکب از ده نفر ناشنوا است که هفت نفر آنها عضو اصلی و سه نفر دیگر عضو علی البدل می باشند. و مدت انجام وظیفه هیئت مدیره دو سال است.


بازرسان

مجمع عمومی سه نفر ناشنوا را هم به عنوان بازرس برای مدت یکسال انتخاب می کند.


اعضاء

عضو کانون می تواند شخص حقیقی یا حقوقی باشد و عضویت سه نوع است: اصلی - وابسته - افتخاری.


منابع مالی

منابع مالی کانون عبارت است از هدایا ، کمکها و اعانات اشخاص و کمک موسسات دولتی و غیر دولتی و حق عضویت.


عضویت در فدراسیون جهانی ناشنوایان

کانون ناشنوایان ایران از ۱۱ ژانوبه ۱۹۹۵ میلادی به عضویت اصلی فدراسیون جهانی ناشنوایان پذیرفته شده که این فدراسیون در سیستم سازمان ملل متحد وابسته به چهار موسسه تخصصی سازمان ملل متحد می باشد و این چهار موسسه عبارتند از شورای اقتصادی و اجتماعی - سازمان آموزشی و علمی و فرهنگی (یونسکو). سازمان بین المللی کار - سازمان بهداشت چهانی.

کانون به فدراسیون جهانی ناشنوایان حق عضویت می پذیرد و به عنوان عضو اصلی در مجمع عمومی فدراسیون حق نماینده و رای دارد و از طریق مجله و سایر نشریات فدراسیون به آخرین اخبار و تحولات فکری و علمی و عملی در امور ناشنوایان در سطح جهان دست می یابد.


اساسنامه جدید کانون

اساسنامه جدید کانون مصوب مجمع عمومی فوق العاده ۳-۱۱-۱۳۸۲ کانون در تهران از نظر ساختاری و اصول اداره کانون را در مرحله جدیدی از حیات خود قرار می دهد.

با تاسیس و وجود بیش از ۶۰ کانون ناشنواها در سراسر کشور و احتمال تاسیس کانونهای
دیگر در آینده حفظ وحدت و هماهنگی کلی ناشنواها و کانونها با اجرای اساسنامه جدید کانون مقدور خواهد بود.

ناشنواها به عنوان یک اقلیت فرهنگی طی چهل سال روزگار پر تلاطم نه فقط سازمان خود را حفظ کرده اند بلکه با تصویب اساسنامه جدید کانون را از نظر ساختاری از یک سازمان ساده افراد ناشنوا به یک فدراسیون یا اتحادیه کانونها تبدیل کرده اند بطوری که اینک کانون ناشنوایان ایران کانون کانونهای سراسر کشور است. و اجرا درست و دقیق این اساسنامه راهگشای پیشرفتهای آینده جامعه ناشنوای ایران خواهد بود.



تشکل بعضی گروههای با منافع خاص در کانون

دراجرای مصوبه هیئت مدیره کانون تاکنون سه گروه با منافع خاص در کانون تشکیل شده و فعال مي باشد:

گروه جوانان

شورای این گروه مرکب از جوانان ناشنوای ۱۵ سال تمام تا ۲۹ سال تمام اعم از دختر و پسر جلسات مقدماتی خود را در چند روز جمعه تشکیل داده اند و طرح مقررات راجع به فعالیت خود را تهیه کرده اند که بعد از بررسی و تصویب هیئت مدیره کانون بر طبق آن عمل نمایند. نماینده مسئول هیئت مدیره در این گروه آقای محسن لوح موسوی می باشند.

گروه خانواده یا زن و شوهر ها

گروه خانواده یا زن و شوهر ها بعد از ظهر بعضی روزهای پنجشنبه با قرار قبلی در کانون جمع می شوند و با هم دیدار و درباره امور علاقه مشترک گفتگو می کنند اجرای چند برنامه زیارتی و سیاحتی قم و کاشان ومشهد طی سال گذشته محصول کار این گروه بوده است.

گروه زنان

زنان کانون بعداز ظهر روزهای یکشنبه در کانون منظماً جلسات دیدار و گفتگو دارند این جلسات می تواند با برنامه های مناسب کمک بزرگی به تامین آرامش خاطر بانوان ناشنوا باشد و سنگینی با روحی آنها را کاهش دهد.




صدای ناشنوا

صدای ناشنوا نشریه داخلی کانون است که از زمستان سال ۱۳۸۱ مرتباً هر فصل یکبار تهیه و به تعداد کم بین اعضای کانون در تهران توزیع شده و برای هریک از کانونهای شهرستانها هم یک نسخه ارسال می شود محتویات این نشریه را مکاتبات و اخبار مهم و دیدگاههای راجع به ناشنواها نشکیل می دهد.



آگاهی و اتحاد و تلاش بیشتر برای پیشرفت و وضع بهتر
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
کانون ناشنوایان ایران
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» آدرس وب سایت انجمن علمی گفتاردرمانی ایران
» كاشت حلزون شنوایی ، دستگاهی برای كمك به ناشنوایان
» وبسایت ایران اوتیسم
» وبلاگ بچه های سندرم دان ایران
» آدرس موقت وبسایت انجمن گفتاردرمانی ایران

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
Persian SpeechTherapy Forum :: آگهی ها و منابع گفتاردرمانی :: معرفی وبسایت ها و وبلاگ ها-
پرش به: